miercuri, 23 septembrie 2009

Flash Mob Tribute to Michael Jackson

Este la moda acum un nou curent flash mob se numeste si consta in adunarea unui grup de oameni si dansanseaza in locuri publice. Este un concept la nivel mondial si pentru prima oara s-a organizat si in romania un astfel de eveniment si i-a fost dedicat regretatului Michael Jackson la aniversarea zilei sale de nastere. Am ramas foarte surprins de atitudinea publicului din Bucuresti care a rezonat cu grupul de persoane care dansa in diferite locatii din Bucuresti, i ciuda tuturor problemelor cotidiene romanii stiu sa dea tribut unei valori adevarate asta inseamna ca poate mai avem o sansa sa ne unim intr-un scop.



luni, 14 septembrie 2009

Cine isi mai aduce aminte de Teleurobingo Show?

Era la antena 1 prin 1999-2000 o emisiune care se numea Teleurobingo Show prezenata la vremea aceea de Mihai Mitoseru si de Geo Raetchi si avandu-i ca entertaineri pe Tociu si Palade care se mascau in fel si chip ca sa mai atraga audienta la care Mitoseru spunea "Zi-le Domnu` Geo" si dupa aceea toate televiziunile s-au luat dupa ei, inclusiv Pro tv-ul si TVR-ul, a fost o adevarata nebunie la vremea aceea, facand concurenta serioasa loteriei chiar daca nu ma insel Loteria le-a acuzat de concurenta neloiala la vremea respectiva. Patronul jocului Teleurobingo era Vasile Stanga. Spun asta deoarece cei de la antena 1 vor sa reinvie acest joc dupa 10 ani si vor transmite din nou in direct un joc de bingo tot la antena 1 si din cate se pare tot Tociu si Palade vor prezenta din nou emisiunea care va incepe pe 27 septembrie la antena 1. Acum o sa vedem daca vor aprinde din nou mintile romanilor cum au aprins in `99 ca si atunci ca si acum este criza si poate de aceea a rasarit din nou jocul de bingo ca ciuperca dupa plaoie. Vom trai si vom vedea.

vineri, 11 septembrie 2009

Astazi e 11 septembrie


Astazi se implinesc 8 ani de la evenimentele din 11 septembrie 2001. Vreau sa va intreb ce faceati in acea dupa amiaza? Eu de exemplu ma uitasem la Romanian Open Tenis la televizor si atipisem in timpul transmisiei tv, mi se intampla destul de des sa atipesc in timp ce ma uit dupa amiaza la televizor mai ales la o competitie sportiva. Stiu ca adorm destul de frecvent cand ma uit la Turul Ciclist al Frantei. M-am trezit buimac de cap cu niste imagini care in prima instanta nu stiam ce se intampla si nici prezentatorii de la acea vreme nu prea stiau ce se intampla, ma refer la Radu Cosarca si Mona Nicolici. Apoi au aparut informatia cu un avion care a lovit World Trade Center si dupa aceea un al doilea avion a intrat in al doilea turn in direct, apoi a inceput o frenezie a tuturor televiziunilor in goana dupa informatii si zapam intr-una printre televiziuni in aflarea cator mai multe informatii. Eu in ziua aceea credeam ca va veni sfarsitul lumii cand vedeam rostogolindu-se atatea informatii precum ca un avion a lovit Pentagonul si ca un altul s-a prabusit in Pansilvania. A urmat in seara respectiva, o seara cu preluari de la CNN care prezenta imagini de la locul unde s-au prabusit turnurile gemene si era o gramada foarte mare de moloz si de otel, imagini de la Pentagon si de la locul unde s-a prabusit avionul din Pansylvania. CNN titra mare Breaking News si "America under atack" A fost o zi care a schimbat lumea, Bush a inceput razboiul impotriva terorismului invadand Afganistanul la mai putin de o luna dupa acele evenimente si in 2003 invadand Iraq-ul. Razboiul din Iraq si Afganistan au omorat mai multi oameni decat atenatele de la 11 septembrie, si continua si in ziua de azi sa omoare oameni aceste doua razboaie.

luni, 7 septembrie 2009

Un videoclip de la un concert special

Prin amabilitatea unei persoane care a facut upload pe youtube va pot prezenta o melodie cantata live la cerbul de aur pe care mi-am dorit ca Tiziano Ferro sa o cante si mi s-a indeplinit dorinta asa cum am spus intr-o postare anterioara. Piesa se numeste Il regalo piu grande sau in spaniola cantata impreuna cu Anahi si Dulce Maria El regalo mas grande. Bucurati-va de aceasta melodie deosebita!

Tiziano Ferro ne-a facut noua cel mai frumos cadou!


Acum cateva minute s-a terminat recitalul lui Tiziano Ferro de la Cerbul de Aur, a fost minunat! Mai degraba as pefera sa vina in Romania artisti de talia lui Tiziano Ferro decat fitosi ca Madonna care au numai figuri in cap. Mi-a placut ca a cantat versiunea in limba italiana la "El regalo mas grande" care se numeste "Il regalo più grande". A cantat toate piesele lui cunoscute si mi-a placut atitudinea publicului cand a cantat il regalo piu grande care a ovationat si la sfarsitul concertului a cerut un biss din partea lui Tiziano Ferro mi-ar fi placut sa fiu la Brasov in aceste momente dar din pacate nu am fost, oricum TVR-ul a fost la inaltime si cu Tiziano si-au scos parleala cu Cerbul, trebuie sa recunoastem ca anul acesta festivalul Cerbul de Aur a stat slabut la capitolul recitaluri internationale, probabil din cauza crizei dar TVR-ul incaseaza o caruta de bani din taxa de abonament asa ca meritam inca un nume mare pe langa Tiziano dar este bine si asa. Inca o data multumim Tiziano pt acest minunat concert. La anul poate o asteptam pe Laura Pausini mi-as dori mult sa vina la Cerb sau de ce nu intr-un concert in Romania.
Update: Am gasit pe youtube imagini de la concert si am postat videoclipul aici. Vizionare placuta. A fost minunat!

miercuri, 2 septembrie 2009

Cel mai de pret cadou versuri in limba romana

Nu stiu daca stiti melodia lui Tiziano Ferro impreuna cu Anahi si Dulce Maria de la RBD, am ascultat-o ieri pe youtube si mi-a placut mult. Imi plac foarte mult versurile acestei melodii pe care vreau sa le public aici. Apropo Tiziano Ferro va sustine un reecital in cadrul festivalului Cerbul de Aur care incepe in aceasta seara si va fi difuzat de TVR 1. Duminica, in seara de gala a festivalului Tiziano va sustine un recital, sper din tot sufletul sa includa si aceasta melodie in recital.

Cel mai depret cadou

Vreu sa-ti daruiesc un cadou
Ceva dragut,ceva ciudat
Nu un cadou obisnuit
Dintre cele care le-a pierdut sau niciodata nu le-ai deschis
Dintre cele care le-ai uitat in tren sau nu le-ai primit
Dintre cele care le vei deschide si vei plange
Te vor face fericit si nu te vei preface
Si in aceasta zi de Septembrie
Iti voi dedica cel mai depret cadou

Vreu sa-ti trimit zambetl lunii asa ca
Noaptea cine o va privi poate sa se gandeasca la tine
Ptr ca iubirea ta este importanta ptr mine
Si nu-mi pasa ce va spune lumea
Ptr ca chair daca vei fi gelos ma vei proteja si stiu ca chiar daca zambetul tau va fi obosit nu se va pierde
Maine voi pleca intr-o calatorie si o sa te tin cu mine ca sa nu plece niciodata

Si chair daca va veni sfarsitul lumii sa fie intr-un abism
Nu ca sa ma urasti ci sa incerci sa zbori
Si te umple acesta agonie extrema
Chiar daca viata nu te va accepta respir-o pe a mea
Si nu vroiam sa incerc sa iubesc inainte de a te cunoste
Si ma neglijam si nu imi pasa
Nu vreu sa te mai ranesc iubire

Vreu sa-ti trimit zambetl lunii asa ca
Noaptea cine o va privi poate sa se gandeasca la tine
Ptr ca iubirea ta este importanta ptr mine
Si nu-mi pasa ce va spune lumea
Iubire negata iubire necorespondita si niciodata data inapoi
Iubirea mea asa de mare precum timpul in tine ma pierd
Iubire care imi vorbeste cu ochii aici
Si esti tu
EStï tu