vineri, 16 ianuarie 2009

Ce caterinca cu Blogu lu Badea

 A fost damential cu atacul hackerilor asupra blogului lui Mircea Badea :)) . Nu a putut si el sa isi puna blogul pe un server mai de doamne ajuta ce zgarciob , acum il costa mai mult deh te zgarcesti la slanina . Dupa ce azi a reusit sa posteze ceva se pare ca iar i-au atacat blogul . Nu stiu cum de Ciutacu nu-i ataca nimeni blogu ca e de 10 ori mai carismatic decat Badea si scrie cu mai mult talent decat Badea . Cel putin eu ma amuz copios cand ii citesc blogul lui Ciutacu , mai ales articolul " Traian trimis dupa tigari de Volodea "  a fost sensational . La Badea mi-a placut pozele puse de la granita de la Nadlac cu maghernita aia unde cica iti puteai face asigurare medicala de calatorie in spatiul uniunii europene . Eu i-as spune lui mircea sa isi mai faca un blog pe blogspot sau worldpress . Aceste site-uri sunt mai greu de atacat ca apartin unor mari corporatii precum google . 

Un comentariu:

Andrei andrei spunea...

Mircea Badea mi se pare ca trateaza teme cu o realitate de aprox 99,% , este tipul care spune lucrurilor pe nume, la obiect si ceea ce imi place la el este multitudinea de epitete metaforii si comparatii comice pe care le foloseste.
Victor Ciutacu dupa pararea mea mi se pare mai sombru in vorbire decat Badea, mai rezervat si are obiceiul de a raspunde la intrebari de multe ori cu o aroganta de nedescris.
Oricum in fond amandoi sunt niste oameni pe care eu ii rescpect foarte mult pentru ceea ce fac