vineri, 20 februarie 2009

Despre autoritatile din Romania


"Este vorba despre niste cetateni dintr-o comuna invecinata care au construit un pod , ca vechiul pod a fost luat de viitura de la sfarsitul lui iulie 2008. Autoritatile nu au fost in stare sa demareze lucrarile de constructie la noul pod. Este vorba de podul care face legatura dintre localitatile Radauti si Campulung Moldovenesc de pe drumul national 17 A din comuna Marginea. Cetatenii din comuna respectiva vazand ca autoritatile nu fac nimic s-au hotarat sa construiasca un pod de lemn provizoriu. Agenţia Naţională a Apelor Române a depus plangere penala impotriva acelor cetateni care au construit podul ilegal". Postul acesta l-am postat pe blogul lui Victor Ciutacu la sectiunea comentarii. Ma bucur ca am avut reactii la acest post pe blogul lui Ciutacu. Mi-a placut in mod special un comentariu scris de cineva pe blogul lui Ciutacu pe care as vrea sa vi-l arat si voua o sa dau citatul din respectivul comentariu.

P.S. pentru Ionel Torac
"Ei da! La zdup cu cremenalii ăia din Marginea. Auzi la ei, să facă într-o zi ce n-au vrut autorităţile să facă într-un an?! Adică ce-au crezut ei, că-şi pot permite să muncească în loc să tâlhărească primăria ca orice om cu scaun la cap?! O asemenea crimă este inadmisibilă şi de neiertat! De-aia mai regret io câteodată că s-o abrogat condamnarea la moarte…
P.P.S.Tot respectul pentru aceşti săteni hotărâţi!"

Desi nu stiu daca persoana respectiva cunoaste ceva despre localitatea Marginea i-am aratat un link despre ceramica neagra de la Marginea , recunoscuta in intreaga lume si despre oamenii gospodari care locuiesc in acea localitate , care nu au asteptat ca autoritatile sa construiasca podul ci si-au luat soarta in maini. Asta da atitudine civica. Este un exemplu demn de urmat pentru intreaga romanie. Va dau link-ul din ziarul ,local Monitorul de Suceava pentru a citi articolul.
http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-02-18/Dosar-penal-in-cazul-podului-construit-intr-o-zi-de-satenii-din-Marginea

Niciun comentariu: