joi, 8 aprilie 2010

Videoclipul Piesei Playing with fire by Paula Seling & Ovi Cernauteanu

Dupa ceva vreme a aparut videoclipul la piesa care ne va reprezenta la Eurovision. Este un videoclip reusit si care sper ca o sa il vad si pe televiziunile din Romania noastra draga, este un videoclip care merita sa fie difuzat la televizor asa cum s-a bucurat anul trecut de mediatizare excesiva piesa Elenei Gheorghe - The balkan girls, care era difuzata pe toate posturile muzicale si pe toate posturile de radio. Din pacate Paula nu este prea mediatizata la posturile comerciale de radio aici ma refer la Kiss FM, Radio 21 cei de la radio 21 au facut acum ceva timp in urma o magarie publicand pe site-ul lor o poza de-a Paulei modificata si spunand ca asa arata Paula Seling manelista , Europa Fm  nu prea am ascultat ca sa includ si acest post de radio in lista, am ascultat-o di n intamplare la Radio Romania actualitati piesa Paulei si a lui Ovi :). Pe youtube in doar 2 zile a ajuns la 41,782 de vizualizari ceea ce este foarte bine iar comentariile sunt de regula pozitive acolo. Mult succes Paula la Eurovision!

5 comentarii:

laura spunea...

Clipul este asemena piesei, original si reusit. Imi este foarte draga Paula. Am avut prilejul sa o intalnesc pentru cateva zeci de minute si pot spune ca m-am simti bine langa ea, e un om cald, discret si cu foarte mult bun simt. Vorbeste foarte frumos si calculat. Sper din tot sufletul sa castige! Sa ii ajute Dumnezeu sa castige, sa putem iesi si noi in fata cu ceva pozitiv, ca in aspecte negative suntem campioni. Eu, de fapt iti scriu ca sa iti spun ca ma bucura enorm constatarea ta. Lucrez la unul dintre radiourile mentinoate, nu conteaza care. Apreciez ca ai remarcat acest lucru, pe mine ca om din spatele emisiuni, a microfonului, ma bucura enorm sa vad ca sunt oameni atenti la informatii, la calitatea lor, persoane care mai si analizeaza ce asculta, oameni care nu se lasa dusi de val si care sunt imuni la prostiile nenumarate din media. Din pacate asta este presa noastra, superficiala, pestrita ... si ma opresc la aceste doua cuvinte, nu vreau sa scriu mai mult. Bravo! Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut! Poate ai sa razi, dar pt mine inseamna mult. Am speranta ca nu muncesc degeaba , asa cum cred uneori, si ca Romania, romanii si peisajul nostru nu e chiar atat de gri. Cred intr-o presa pozitiva si profesinista, doar ca pe astia nu ii mai prea urmaresc/asculta/citesc multi, decat unii razleti ca tine. Pote m-am abatut de la subict, m-a luat un pic valul ... de bucurie.

ioneltorac spunea...

@ Laura Ma bucura mult aprecierile tale la adresa Paulei. Intr-adevar este o persoana si o muziciana desavarsita, de asemenea am avut si eu privilegiul sa o ascult intr-un concert sustinut la mine in oras, din pacate la acea vreme nu am avut curajul sa merg dupa un autograf si regret si acum , insa dupa acel concert am luat legatura cu familia ei de fani si am obtinut o adresa de mail de-a Paulei si i-am scris un mail, Paula mi-a raspuns la acel mail si de emotie nu il puteam citi, il pastrez si acum cu mare sfintenie in imbox :) Sper ca te vei intoarce pe blogul meu si vei citi acest reply. O seara frumoasa!

laura spunea...

:) inca sunt pe blogul tau, nu am iesit. Pot sa spun ca e mult mai frumoasa in realitate decat la tv, transmite mult mai mult decat o face pe sticla. Am avut langa ea acel setiment ca o pot intreba orice. E cu adevarat un om linistit, impcat , care isi face treaba cu pasiune si staruinta, si fructifica harul dat. Imi zicea ca este mult mai bine ca a castigat acum, decat in anii trecuti, pt ca acum se simte mai implinita, mai buna , ca acum munca ei este alta. Si ca simte ca acum e un moment mai bun. Zicea ca are incredere ca Dumnezeu stie ce face. Ca daca castiga mai devreme probabil nu facea fata. Ma rog ea s-a exprimat altfel, eu zic in cateva cuvinte. E superba din toate punctele de vedere, e tot ce pot spune desprea ea. Abia acum am descoperit blogul tau, cautam altceva , si pt ca nu vazusem inca clipul, spre rusinea mea am zis sa il vad, si am citit si comentariul tau... si nu m-am putiut abtine sa nu scriu. Spor in cele bune! Voi mai intra!

ioneltorac spunea...

@ Laura Ma bucur sa aud asta. Daca nu ai ajuns pana la postarea asta aici am scris gandurile despre concertul din orasul meu. http://ioneltorac.blogspot.com/2008/12/concert-paula-seling.html

Eu cand am vazut ca a castigat tipam de bucurie mai ceva ca in vremurile bune la un meci de-al nationalei de fotbal:) O ai ca prietena pe facebook pe Paula? Aici ai url-ul http://www.facebook.com/#!/PaulaSeling

http://twitter.com/PaulaSeling

I caz ca nu stii :)

laura spunea...

nu stiu daca il am. multumesc! o sa verific. decocamdata nu il am pus la punc, adica nu am poze nu am nimic pus, pt ca nu am timo sa il fac asa cum vreau, si nu il prea dau, o s ail pun la punct sper ca pana la sfarsitul lui mai cand prind si eu ceva zile libere sa ma pot acupa in liniste de chestii din afara ariei de acoperire ... sa zic asa.